Helyi buszon köteles vagyok felmutatni a bérletemet?
Folyton az van, hogy felszállok a trolira és a buszsofőr kéri, hogy mutassam meg. Ezzel nincs semmi gond, és ha nem felejtem el, előre készítem, ám ha nem, akkor kotorászom a táskámban. A baj ott kezdődik, hogy közben elindul a busz és majd' elesek. Most is be van kötve a kezem, amit ő nem lát, de nagyon fáj és nem tudok kapaszkodni, két kézzel kell keresnem a táskámban.
Szóval én azt mondom, hogy döntse el, ellenőr akar-e lenni, vagy buszsofőr. Mindenkit úgy se tud kontroll alatt tartani
Köszönöm a válaszokat.
Akkor gyanítom, hogy az illetőt már megcumiztatták, mert a többi sofőr pont letojja, ha felmutatom felszálláskor. Ezen a vonalon, ahol közlkedem, csak ő szokta kérni és csak ő az, aki elől nyitja, a többi nem figyel arra, hogy hátsókat csak akkor nyissa ki, mikor már elől felszálltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!