Szentendre es bekas kozott is elkerhetik a budapesti berletemet, mikor direkt erre a szakszra talaltak fel a szentendrei berletet?
Ha BP-szentendre közt bb. Kiegészítős volán bèrleted van az a teljes szakaszon csak együtt érvényes(volán+BKV bérlet)! Természetesen vehetsz olyan volán bèrletet ami csak bèkás ès Szentendre közt érvényes.
Egy kérdés: te jeggyel v bérlettel utaztal?
Vehetsz úgyis hogy BP-szentendre csak volán bérlet vagy ahogy van Budapest bérlettel. De akor a kettő együtt érvényes. Akkor is ha pl Szentendre aut.áll és egyetem(?) közt mész. Itt inkább az ellenőr stílusával volt a baj szerintem.
Nem tudom mennyire érthető ahogy írtam...
Milyen az a szentendrei bérlet? Én a BKK díjszabásában csak km-re szóló HÉV bérlett találtam, amin feltüntetik, hogy honnan-hova érvényes, ha azon a szakaszon jön azellenőr, nyilván nem kell hozzá más, Bp. határán belül pedig csak a Budapest bérletet ellenőrizheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!