Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A vonatdroidon másnak is...

A vonatdroidon másnak is jelzi a mozdony pályaszámát is vagy csak nekem?

Figyelt kérdés

Ugyanis az okostelefonomra anno letöltöttem a vonat droid alkalmazást,ami mutatja a vonatokat,hogy hol járnak vonatszám szerint,ha qz alsó menüsorban váltok akkor a mozdony pályaszámát is mutatja.

A multkor utaztunk vonaton és egy mozdonyvezető is ült a fülkében,beszélgetett mindenki mindenkivel és mondta a vezér,hogy megy dolgozni x időre be kell érni mert vidéki.

Szóba hozódott a vonatok késése stb,én pedig mondtam,hogy nekem a telefonomon van egy alkalmazás amin látom ,hol jár a vonat és a mozdony pályaszámát is. Azt mondta a vezér,hogy ilyen nincs,mert az ilyen alkalmazás csak a vasúton belül van,nem privát,nem lehe hozzáférni senkinek,még neki sem csak,ha szolgállatban van akkor a szolgállati telefonon,de amúgy neki sem. Mondta,hogy csodálkozik,hogy nekem hogy van ilyen a telefonomon,azt mondta,hogy nem lehet csak,ha feltöröm.

Mondtam neki,hogy a vonatdroid ami nekem van az privát,bárki letöltheti,de nem hitte el,én meg gondoltam nem vitatkozok,nem beszéltem erről tovább.

Igaz,hogy a vonatdroid privát és bárki letöltheti?

Nekem a mozdonyszámot is mutatja,ha oda kattintok.

Viszont van aki azt mondta,hogy a mozdonyszámot nem mutatja a droid csak a vonatszámot.

Kérdésem:

Nektek le van töltve a vonatdroid?

Mutatja a mozdonyszámot is nektek is?

2017. febr. 9. 14:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Most töltöttem le.

Mutatja.

Vagy más számról beszéltetek vagy rosszul tudja.

2017. febr. 9. 15:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Én tudtam akkor is,hogy rosszul tudja.
2017. febr. 9. 15:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Rosszul tudta. A vasút saját oldalán is közzéteszi a vontatójárművek pályaszámát:

[link]

2017. febr. 9. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!