Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » MÁV BKSZ diák bérlet használat...

MÁV BKSZ diák bérlet használata BKK bérlet nélkül?

Figyelt kérdés
Székesfehérvár - Kelenföld viszonylatban van MÁV BKSZ diákbérletem, ami így Székesfehérvár - Tétényliget távra szól. Ha most éppen nincsen BKK bérletem, akkor utazhatok úgy, hogy megveszem a diák Tétényliget - Kelenföld jegyet, vagy meg kell vennem a teljes Székesfehérvár - Kelenföld útra a diákjegyet?

2017. febr. 4. 19:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nappali vagy esti tagozatos vagy (tehát nem levelezős), akkor bármely viszonylatra vehetsz diákjegyet.
2017. febr. 4. 19:49
 2/4 A kérdező kommentje:
De érvényes úgy a BKSZ bérlet, hogy nincsen Budapest bérletem, csak megveszem a Tétényliget - Kelenföld jegyet?
2017. febr. 4. 20:30
 3/4 eddiboy ***** válasza:
Persze, érvényes, le van fedve a teljes táv.
2017. febr. 5. 07:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Hm, jó kérdés, a díjszabásban ezt írják:

"A csatlakozó

menetjegy érvénytartamon belül is csak akkor használható fel utazásra, ha az

utas érvényes Budapest-bérletet is fel tud mutatni.

"

csatlakozó bérletről nem ír semmit, de elképzelhető, hogy ugyanaz igaz rá, mint a csatlakozó jegyre.

Szóval szerintem kérdezd meg a pénztárnál, az a tuti.

2017. febr. 5. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!