Első Volán havi bérletem (diák). Hogyan töltsem ki?
Az a kártya kell amit linkelt az első, illetve persze a diákigazolványod.
Az útirányhoz azt kell írni, ha van valahol átszállásod vagy ha a két végpont közötti szakaszt más úton is meg lehet tenni, akkor te melyiket akarod.
Nálam ez ciki volt, mert a délutáni busz másfele ment, így két bérlet kellett volna elméletben, hát én nem írtam oda semmit inkább és mentem úgy, 4 év alatt egyszer szóltak rám akkor is leszartam.
Először is: köszönöm szépen a válaszokat! Tehát valószínűleg Gyöngyöst kell oda beírnom, mivel néha ott kell majd átszállnom... Ha jól sejtem.
Amiről beszéltek, az milyen igazolás? És hol tudom beszerezni? Eddig vonatoztam, ott nem kértek semmit a bérlet mellé, csak a diákot ugyebár, ezért nincs semmi fogalmam az egészről.
A zöld kis kártyát viszonylatigazolásnak hívják és marhára nem kártya.
Útirány: ha több útvonal van, akkor a hosszabbat kell odaírni. Ha egyféle és nem kell átszállni, akkor üresen maradhat.
Amúgy nálunk (KNYKK) az útvonalat a pénztáros írja rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!