Van még valaki rajtam kívül aki az újabb fajta, modernebb buszok helyett a régebbi fajtákat szereti? Az Ikarus buszokat
Igen, én is a régebbieket szeretem, leginkább azon 200-as család Ikarusait, amelyiken a hűtőventilátor mágneskapcsolója nyekken egyet beindulásnál. Imádom:).
Ettől függetlenül az újabb buszokat is kedvelem (a tolócsuklós kialakítású Merciket és társait), de nem olyan mértékben, mint az 1. mondatomban írt gépeket.
Én is kedvelem a retro járműveket, de ha már régebbi busz, akkor nekem főleg a 90-es évekbeli óriás turistabuszok jönnek be, pl. a nagy V8-as Kässbohrer Setrák, vagy azok a MAN-ok, amiknek ugyanaz a vezetőfülkéje, mint az alacsonyfülkés 7,5 tonnás MANoknak. Meg persze a Neoplan!
A rengeteg extra, hatalmas ülések, puha rugózás, alacsony zajszint. És persze fekete-fehér kocka tévék VIDEÓVAL, klíma és Wc, mint a luxusutazás netovábbja :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!