Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért kérik el a lejárt BKV...

Miért kérik el a lejárt BKV bérletet?

Figyelt kérdés

A Ferenciek terén már második alkalommal jött hozzám egy férfi, hogy nincs -e lejárt bérletem.

Minek az neki? Aztán a többiektől is kunyerált. Nekem nem volt, de ha lenne sem adnám oda.

2010. máj. 3. 18:10
 1/6 anonim ***** válasza:
61%
lehet hamisitani akarjáék.
2010. máj. 3. 18:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer úgy jöttek oda, hogy a lehető legtöbbet szeretnék gyűjteni. Nálam már sok hónpja tornyosult, így kb. 20 darabot adtam oda, de nem kéreztem, hogy mire kell, de így utólag én sem értem.
2010. máj. 3. 18:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy költségként el tudja számoltatni, pl. egy vállalkozásnál.
2010. máj. 3. 18:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem pesti vagyok, felénk a bérleten van egy fémes csík, ha a bkv bérleten is van lehet hogy ez kell neki, hogy tudja hamisítani.
2010. máj. 3. 18:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
2010. máj. 3. 18:20
 6/6 A kérdező kommentje:

kösz a válaszokat 18.18-as én is gondoltam erre, de a számnak stimmelnie kellene a bérletigazolván számával nem?

Bár gondolom nem nagy kunszt kiszedni.

2010. máj. 3. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!