Miért kérik el a lejárt BKV bérletet?
Figyelt kérdés
A Ferenciek terén már második alkalommal jött hozzám egy férfi, hogy nincs -e lejárt bérletem.
Minek az neki? Aztán a többiektől is kunyerált. Nekem nem volt, de ha lenne sem adnám oda.
2010. máj. 3. 18:10
2/6 anonim válasza:
Nekem egyszer úgy jöttek oda, hogy a lehető legtöbbet szeretnék gyűjteni. Nálam már sok hónpja tornyosult, így kb. 20 darabot adtam oda, de nem kéreztem, hogy mire kell, de így utólag én sem értem.
3/6 anonim válasza:
Valószínű, hogy költségként el tudja számoltatni, pl. egy vállalkozásnál.
4/6 anonim válasza:
Nem pesti vagyok, felénk a bérleten van egy fémes csík, ha a bkv bérleten is van lehet hogy ez kell neki, hogy tudja hamisítani.
6/6 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat 18.18-as én is gondoltam erre, de a számnak stimmelnie kellene a bérletigazolván számával nem?
Bár gondolom nem nagy kunszt kiszedni.
2010. máj. 3. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!