Ti aludtatok már el buszon? Nem röhögtek ki?
Miért veszed magadra az ilyen megjegyzéseket??!
Én egyszer elaludtam.. végállomásnál a sofőrnek volt 5-10 p pihenője, így oldalt leparkolt az úton én meg ott aludtam. Mind1, magam ébredtem fel, intettem a sofőrnek, ő pedig kinyitotta az ajtót. Senki nem ébresztett, szólt, hogy szálljak le, pedig utolsó emlékeim szerint tömeg volt a buszon. Nem izgatott, hogy ki mit gondolt, mosolyogtam magamon egy jót és leszálltam.
Miért lennél gyökér? Rengeteg éven át naponta aludtam a buszon, mi ezzel a gond? Védekezésként indult, az üvegházhatástól felforrósodott napsütötte buszon ülve. Kora délután, evés után amúgyis jobban jön az álom :) Kihasználtam az időt, szenvedés helyett aludtam.
Vonaton is végigaludtam sok utat, érdekes módon mindig felébredtem időben.
Nem gyokerseg. Az a gyoker, aki meg sose volt annyira faradt, hogy elszunnyadjon a buszon.
En egy idoben hajnali 3-kor keltem, es az elso szolgalati villamossal mentem. Szoval eloszor a villamoson aludtam, aztan a metron. Aztan este volt, hogy a villamoson ugy elaludtam, hogy a vegallomason a villamos mar visszafordult es odaert ahol lakom, es a vezeto emlekezett ra hogy hajnalban ott szoktam felszallni, es ebresztett hogy nem itt kellene leszallnom...?
Anno másik munkahelyemre hajnali ötkor keltem és másfél óra alatt értem oda. Majdnem minden reggel aludtam.
De ha körbenézel egy hajnali járaton sokan mások is alszanak. Teljesen normális meg megszokott, az hogy osztálytársad kiröhögött, megmutatja, hogy ti lehettek most épp 15-17 évesek és közel se felnőttek...
Nem röhögtek ki. Inkább hangosan sikoltoztak.
Mind az 52-en, mögöttem...
:)))
Troll mode OFF
Biztos viccesen nézhettem ki, de nem igazán érdekel. Ma egy néni aludt mellettem ugyanúgy, de ő is felébredt magától leszállásra.
Korán kelek hajnalban és még a betegség is rátett.
Nem fogok velük foglalkozni, bárkivel megtörténhet és nincs rajta szégyelni való.
Én rendszerint aludtam buszon és HÉVen is egyaránt, amikor még suliba jártam. Pont nem érdekelt ki mit gondolt, az a 40 perces plusz pihi reggelente életeket mentett :) Pár hónap alatt már úgy hozzászoktam, hogy a végállomás előtt kb. 2 perccel magamtól automatikusan felkeltem. ~5 év alatt egyszer sem fordult elő, hogy fent maradtam volna.
Az egyedüli gyökér ebben a szituációban az osztálytársad, aki valamiért furcsának találta, hogy az ember pihen. Bele se merek gondolni, hogy milyen röhögőgörcs törne rá, ha megtudná, hogy esténként vacsorázol, vagy hogy reggelente lezuhanyzol. Gyerekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!