Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatti zsibbadástól...

Terhesség alatti zsibbadástól hogyan aludtatok?

Figyelt kérdés
Sziasztok.31hetes kismama vagyok.Egy hónapja állandóan zsibbad a karom.Éjszaka a legrosszabb.Ahogy hozzáérek az ágyhoz kegyetlenül zsibbad és fáj a kezem.Biztosan más is járt így.Ti hogyan oldottátok ezt meg?Legalább aludni tudnék.Magnéziumot kálciumot szedek,de hiába.
2016. okt. 5. 02:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Sehogy. :( Nekem a lábam zsibbad állandóan, de már alig élek.
2016. okt. 5. 05:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem mindig az a karom zsibbadt, amelyik felül volt, ha oldalt feküdtem, akkor csak úgy tudtam megoldani, ha háton feküdtem, akkor elmúlt. Ezzel csak az volt a baj, hogy háton fekve meg a derekam fájt. aztán egy idő múlva ez megszűnt, helyette megállás nélkül elkezdett zsibbadni csak a jobb, de az tényleg 0-24-ben le volt zsibbadva. azon a hátmasszázs meg egy kis gerinctorna segített valamelyest és csak lassan, jelenleg már csak a jobb kezem ujjbegyei vannak lezsibbadva. 29 hkm
2016. okt. 5. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!