Megbüntetnének ha egy kis össze barkácsolt sín gokardal végig mennék, bejárnék néhány bezárt vasút vonalat?

az ötlet nem rossz...most már csak egy baromi gyors, és könnyen mozgatható masinát barkácsolj, hogy el tudj szaladni. akézi hajtány nemigazán előnyös, bár az az igazi.
drukkolok hogy sikerüljön. nem megoldhatatlan.
Hogy megbüntetnének-e? igen, bár a szabálysértési bíró szétröhögné a tárgyalást..

Megbüntetnek, de csak ha elkapnak...
Ha lakott területtől távol, egy bezárt vonalon szórakozol, nemigen veszi észre senki, de ha mégis, inkább csak röhög.
De nem egy nagy buli, én utaztam már kézi hajtánnyal egy viszonylag karbantartott vonalon, párszáz méter után szétrázza a s€gged. Nincs benne semmi csillapítás, csak vas a vason. Még ha kipárnázod is, a gerincedet hosszú ideig érzed egy hosszabb utazás után.

Jajj, ugyan már, hogy itt nem látnak semmit...
Én egy látszólag kihalt helyen élek, nem látsz a közelben senkit és mégis tud mindenki mindenkiről mindent, hogy mit csinált. Ha meg ilyen illegális dologba kezdesz bele, lesz aki felnyom.
Nálunk nem rég kivágtam pár vadon nőtt fát elektromos fűrésszel, persze már nem az én területemen. Akié az már 5-6 éve nem járt erre, a fa kivágás után 2 nappal hívott, hogy ha még 1 fát kivágok akkor számítsak a yardra. Vajon honnan tudta meg...

És gondolod, hogy a MÁV vezérigazgatója majd megfenyegeti a kérdezőt telefonon? :)
Ha nem napi rendszerességgel "vonatozgat", akkor nincs esélyük a rendőröknek elkapni. Még ha látják is a távolból, de ha nem követi a közút a vasutat, akkor simán el lehet tűnni előlük.
De ezért kell a kihalt vidék, hogy ne is lássák rendőrök, mást meg nem fog érdekelni. A vasutasokat se.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!