Az miért van, hogy az ÖBB meg az SBB menetrendje egyre jobb, a MÁVe meg egyre rosszabb?
Tapasztaltam is az ÖBB-t, SBB-t.Tényleg jók.
A MÁV-nál elsősorban nem a járművekkel van a baj.
Fontossági sorrend:
-Menetrend
-Pálya,járművek
Az ÖBB-nél mindig olvasni, hogy nemhogy csökkentik a vonatok számát, mert úgy "occsó",hanem épp ellenkezőleg, növelik.A sűrítés, fejlesztés a cél.Az a cél, hogy minél több legyen a vonat és ne legyenek lyukak a menetrendben.
Amikor dolgozni kezdtem, kezdetben vonattal jártam.Reggel a városi csúcsforgalmat, meg mindent egybevéve, az autóval max 15 percet nyertem.
Ma már viszont kocsival kell járnom, mert olyan rossz lett a menetrend.Csökkent a vonatok száma és egyre butább a menetrend.
Pedig olyan 70 százalékos kihasználtsággal közlekednek a vonatok átlagban ezen a vonalon, csúcsidőben van 100 százalék is, mivel páran állni is szoktak.
Rugalmas munkaidőm van, nálam nem 8-től negyed 5 ig tart a munka.Valamikor 9-14, de olyan is volt, hogy 8-18.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!