A volán jegypénztárakba szándékosan raknak be nagyon
buta embereket?
Figyelt kérdés
Talán a munkaügyi központ helyezi ide őket?
Hihetetlen ,hogy mindent hatszor kell elmondani nekik, ha kerék egy buszjegyet pestrol egerszegrol, akkor ad egerszegrol budapestre, ha annyit kérek hátra szeretnék helyet az ablak mellé, kapok előre középre. Volt olyan ,hogy a busz előtt vettem észre,hogy a jegyem nagyon nem erre a járatra szól.
Arrol , hogy az információnal milyen bunkó hülye gyerekek vannak, arról nem is beszélek.
2016. nov. 3. 12:41
1/7 anonim válasza:
Annyi pénzért nem találnak mást. Lehetne mindenhol felsőfokú kommunikáció szakos végzettségű hostess is, de akkor a te jegyed is kétszer ennyibe kerülne.
2016. nov. 3. 12:45
2/7 anonim válasza:
Szerintem is eléggé alulfizetett pozíciók ezek, ráadásul sokszor meg ezeket is ajanlás alapjan töltik be, ami miatt a nyilvanvalóan alkalmatlan embereket sem egyszerű elmozdítani. Ezzel együtt ha itt panaszkodsz, semmit nem érsz. Írd meg a konkrét panaszt konkrét adatokkal a szolgáltatónak és akkor van némi esély a változásra.
2016. nov. 3. 13:01
3/7 anonim válasza:
#1: Az is büfészak XDD. Egy orvos meg nyilván nem fog volán pénztárosnak menni.
2016. nov. 3. 13:20
4/7 anonim válasza:
Szerinted akinek van lehetősége jobb melóra, az elmegy ilyen pénztárosnak?
2016. nov. 3. 15:34
5/7 anonim válasza:
Én is biztos agyhalott vagyok, de a pestről egerszegről utasítást én sem érteném. Milliószor tettem meg a Zalaegerszeg-Budapest útvonalat, mindig számlát is kértem és mindig jól kaptam m8ndent. Nem lehet, hogy a hiba benned van?
2016. nov. 3. 17:14
6/7 anonim válasza:
Van néhány pénztáros ismerősöm. Na ők is mesélnek ám, milyen kérésekkel állnak az ablakhoz. horror. amikor buli van, a történeteken reggelig lehet röhögni. ismerősnek tűnik ez a "pestről egerszegről" történet..
Ráadásul egyiket sem a munkaügyi központ helyezte oda. Súlyosbítja a helyzetüket, hogy szeretik a munkájukat...az egyik angolul, a mások németül, a harmadik oroszul beszél..szóval nem hülyék. igaz, csak érettségizettek.
2016. nov. 3. 18:13
7/7 A kérdező kommentje:
5-os Pestrol-Egerszegre akart lenni, csak szeret kijavítani a telefonom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!