Héven lehet jegyet venni kalauztol?
Figyelt kérdés
Orsrol mennek godollore. Bp berletem van de ugye kell kiegeszito es azt hol tudok venni orson vagy kallertol?2016. nov. 2. 08:54
1/6 anonim válasza:
Van jegypénztár az Örs vezér téren.
2/6 anonim válasza:
Örsön van pénztár, mint írták, de kaller nincs. Én csak az Imre utca és az Örs között közlekedem, így nem tudom, van-e egyáltalán Cinkotától, vagy a városon kívül.
3/6 anonim válasza:
Mindket helyen tudsz venni.héven nincs büntetés ha kinti szakaszra utazol.de akár automatából is...
4/6 anonim válasza:
Elvileg meg kellene venned előre, ha van kassza vagy automata. A gyakorlatban nem büntetnek, szóval megveheted a kalauztól is a kiegészítőt
5/6 anonim válasza:
A belső szakaszra, ha Bp-ről indulsz, mindenképpen legyen jegyed vagy bérleted!
6/6 anonim válasza:
Második válaszoló vagyok. Nem értem a nulla pontomat.
Az Örsöt kérdezi. Naponta közlekedem hévvel. Melyik közlésem nem felel meg a valóságnak?
- Talán nincs pénztár az Örsön? De van.
- Esetleg az Örs és Cinkota között van a vonaton kalauz? Nincs.
Akkor mi a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!