Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha a diákom október 31 -én...

Ha a diákom október 31 -én lejár, akkor megvásárolhatom előre a BKK havi bérletet?

Figyelt kérdés

A BKK honlapján van ez a rész:

A 2015/2016-os tanévre, illetve annak második félévére érvényes diákigazolványokkal a kedvezményes utazási lehetőség 2016. október 31-éig vehető igénybe: legkésőbb ezzel a kezdőnappal váltható kedvezményes bérlet, ami a rajta feltüntetett érvényességi időn belül, de legkésőbb 2016. december 1-jén 02:00 óráig használható utazásra."

Ezalapján a kezdő dátumnak kell beférnie az október 31 -be, vagy a vásárlás dátumának? :P

2016. okt. 26. 15:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Legkésőbb október 31.-én vásárolt kedvezményes bérleted lesz még érvényes de az csak legfeljebb december 1.-éig, szóval nem vásárolhatsz negyedéves éves bérletet pl.
2016. okt. 26. 15:54
 2/4 anonim ***** válasza:
46%
A kezdőnapnak kell októberinek lennie. Amúgy kifejezetten bunkó dolog nyelvet öltögetni.
2016. okt. 26. 16:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Így van, bár szerintem a kezdőnap októberi vagy korábbi is lehet. És bármi van, december 2-án hajnali 2 után már hiába mutogatod azt a bérletet.
2016. okt. 26. 16:46
 4/4 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek! Mindenkinek ment a zold like :)

Másodiknak: miért bunkó dolog nyelvet nyújtogatni? :P Ezen jót nevettem magamban :D

2016. okt. 26. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!