Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A Gysev tényleg olyan rossz...

A Gysev tényleg olyan rossz céggé vált az utóbbi időkben fizetési tekintetben is?

Figyelt kérdés

Találkoztam egy volt gimnáziumi osztálytársammal, aki diploma után náluk helyezkedett el.

Én gyakran bezzeg vasútként emlegetem, mivel azért jobban, mint a MÁV.Ausztriába is közlekedtetnek vonatokat.Tiszták a kocsik, a kalauzok rendesek.És úgy hallottam nem fizetnek rosszul.

Mikor ezt elmondtam neki hangosan felnevetett.Szerinte én csak a kakira fújt tejszínhabot látom.

Fizetések tekintetében a béka feneke alatt vannak.A fizetések be vannak fagyva, nem emelkednek évente, mint egy multinál.Kivéve, aki "csókos", olyan nagyon sok van ott.Előrelépési lehetőség nincs,akárhogy tepersz.Ha csókos vagy,de rosszul dolgozol, akkor is feljebb tesznek.

Ő azt mondja, felmondáson gondolkodik, mert nem jut egyről a kettőre.Hiába dolgozik jól, nem kap előléptetést,magasabb bért.

Illetve, még azt vetette fel, hogy nagyon nem hatékony, tele van a központ semmittevő kávézgató,egész nap Facebookozó.

Neki idősebb kollégák azt mondták, az utóbbi 10-13 évben robbant le ennyire a cég.

A 90-es években még kiemelkedő volt,aztán fokozatosan eresztett le.

2016. okt. 2. 10:58
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!