Ti egyetertetek azzal hogy pl egy ember a metron vagy hasonlo helyen kezdi szoptatni a gyereket?
Nem zavar, ha nem dobja ki a mellét, hanem szolidan csinálja, pl. le van valamivel takarva, vagy olyan a ruhája, hogy nem látszik ki mindene.
Az szerintem nagyon gáz, amikor egy az egyben előveszi valaki a mellét. Én családtagnak sem mutogatom.
Attól, hogy abból táplálja a babát, az még akkor is mell. De persze ha valaki így szoptat az sem zavar, csak közönségesnek tartom.
Anno feltettem én is egy ilyen kérdést 2x, mindkétszer letörölték. Pedig nem volt rossz szándékú a kérdés. Voltak válaszolók és nyilván volt olyan, akit gyenge pontján érintett a dolog.
Most örülök neki, hogy ennyi kérdést találok a témában itt. Hiszen pont ez lenne az oldal célja szerintem. Kitárgyalni, informálni a felvetett gondolatokat, témákat.
Na de, hogy válaszoljak is a kérdésre. Engem nem zavar, HA kulturáltan csinálja valaki. Amúgy rengetegszer voltam tanúja a közönséges kivitelezésnek is. Nem hiszem, hogy járható út, az amit sokan kampányolnak a nyilvános szoptatás mellett. Miért ér valaki gyereke többet, mint az a több tucat ember akinek végig kell nézni azt, ahogy a gyerek eszik? Miért kell ebből műsort csinálni? A gyerek etetése választható, miért kell az embereket semmibe venni? Nem gondolnak rá vagy nem is érdekli őket, hogy ez milyen közönségesen hathat másokra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!