Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Kutyával utazás a buszon?

Kutyával utazás a buszon?

Figyelt kérdés

Kutyámat kozmetikushoz viszem és csak én tudom elvinni ezért busszal kell hogy menjek.Kistestű kutyáról van szó,hordozóban és csak 3-4 megállót kell menni.Ha hordozóban viszem akkor kell neki külön jegyet váltani ?Ha igen akkor a sima jegy kell neki ?(gondolom nincs külön kutyáknak jegy,csak hogy valamivel drágább-e vagy ez hogy működik?)

+a kutya tiszta lesz úgyhogy azért nem szólhat

2016. szept. 26. 17:30
 1/2 anonim válasza:
0%
Természetesen kell neki akkor is különjegy.Én azt hiszem van külön kisállatoknak. De nézd meg a menetrendek.hu -n a díjjszabást.
2016. szept. 26. 17:55
 2/2 anonim válasza:
100%

Ha hordozóban viszed,(amiből nem tud kijutni) akkor kézi poggyásznak számít. Úgy nem kell neki jegy.

Ha pórázon, akkor kell neki teljes árú jegyet venned és kötelező a szájkosár viselése, akármennyire is kicsi a kutya.

Van olyan sofőr, aki mindent néz és van olyan, aki csak a szájkosárhoz ragaszkodik. Ahhoz mindenki.

2016. szept. 26. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!