Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Egy ZIU-9es trolinak mennyi a...

Egy ZIU-9es trolinak mennyi a fogyasztása?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Bocsi nem tudom, de apám trolisofőr volt és mindig azzal hülyült, hogy: mint billenős ZIL-nek hegymenetben:D
2010. ápr. 23. 20:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Sok. Konkértat én sem tudok. Apám is volt trolis :D Amúgy a csuklóüs GVM troli kevesebbet fogyaszt.
2010. ápr. 23. 20:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
1,6- 1,8 kwh / km átlagban. a többinek 1,2-1,4 átlagban a visszatáplásás meg a modernebb cucc miatt.
2010. ápr. 25. 10:41
 4/7 anonim ***** válasza:

1,2-1,4 között csak a 435.81M fogyaszt. A többi sem sokkal többet de nem ennyit.

A ZIUt nem tudom.

Második voltam.

2010. ápr. 25. 13:00
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Sajna a visszatáplálás során is elveszhet az engergia

2010. ápr. 25. 21:15
 6/7 anonim ***** válasza:

A pesti trolibusz és villamos hálózat alkalmatlan a visszatáplált energia fogadására ezalól kivétel a körút ami a Combinok érkezésével így lett felújítva.

Amit a GVM, 435, 412 és Solaris trolik (és a Tátra T5C5K) vissza táplál energia csak akkor kerűl felhasználásra ha abban a szakaszban egy másik jármű (akár a ZIU is) gyorsít így azt az energiát használja fel amit a fékező visszatápláló jármű juttat vissza a hálózatba. Ha ilyenkor nincs gyorsító jármű a szakaszban az energia elvszik mert az áramátalakító nem tudja fogadni (kivéve a nagykörúti)

Második voltam

2010. ápr. 26. 10:44
 7/7 anonim válasza:
A troli vezető dobozos sörből 4-et:D
2010. máj. 1. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!