Elfogadják az ellenőrök a bkv-n a régebbi még 140 ft-os vonaljegyet?
Figyelt kérdés
csak mert találtam itthon párat, jólenne őket felhasználni.2010. ápr. 22. 14:19
2/15 A kérdező kommentje:
:S nemár... megbüntethetnek?
2010. ápr. 22. 14:23
3/15 anonim válasza:
bkv? olvasd el a jegy hátulját ;)
4/15 anonim válasza:
ha hologrammos akkor elvileg igen
5/15 anonim válasza:
140Ft, hány éves az? Egyébként a hátoldalán rajta kéne lenni, meddig érvényes, bár így is mengomondom, hogy már nem fogadják el.
6/15 anonim válasza:
Elfogadják, ha még nem volt kezelve. El kell nekik fogadni. Kinézetre ugyanolyan, mint a mostani, csak nem 320 HUF, hanem 140 HUF. De azért használd bátran. (Legfeljebb tarts magadnál biztonságból egy "normális" jegyet is.)
7/15 anonim válasza:
Van amelyik, elfogadja, van amelyik nem... A jogszabály szerint érvénytelen, de van ellenőr, amelyik elnéző.
Nekem is voltak ilyen jegyeim, én úgy csináltam, hogy ahol nagy az esélye az ellenőrnek (pl. 4-6-os villamos) ott az érvényeset lyukasztottam, ahol pedig szinte sose láttam a régit lyukasztottam ki, ha olyan kedvem volt. Ha nyugis a járat az ellenőr is elnézőbb, meg lehet vele dumálni, persze nem mindig.
8/15 anonim válasza:
el kell fogadnia.
Nekem évekkel ezelőtti gyűjtőjegyem van, amíg el nem fogy, használhatom.
Persze a friss kezelés legyen rajta.
9/15 anonim válasza:
Ha kinézetre olyan, mint a mostaniak, akkor szerintem metrón használhatod. Ott nem nézik meg tüzetesen, csak egy pillantást vetnek rá, nem is látnák rajta az árat. Ha narancssárga, és bedugtad a gépbe akkor tuti átengednek.
10/15 anonim válasza:
nekem 120ft-os hajdú volán van, de sose használtam, most meg már DKV van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!