Budapesten a buszon tudok jegyet venni vagy csak meglévő
jeggyel szállhatok fel?
Figyelt kérdés
rohannom kell a vonatrol a studen agency állomására. nem lesz idő jegyet venni
2016. aug. 30. 09:23
1/9 anonim válasza:
Van amelyik buszon tudsz emelt díjért jegyet venni, de a többségén nem.
Vagy indulj korábban, vagy vegyél jegyet előre.
Az is lehet, hogy pár percet várni kell a buszra, és közben vehetsz jegyet az automatából.
A fentiek a BKK járataira vonatkoznak.
Ha volánnal mész, akkor végállomáson a pénztárból, köztes állomáson pedig a buszon vehetsz jegyet. Vagy akár neten is vehetsz elővételben.
2016. aug. 30. 10:16
2/9 A kérdező kommentje:
kisvárdárol megyek a legkorábbi vonattal így is. nem vagyok ott
2016. aug. 30. 10:34
3/9 A kérdező kommentje:
állnak takszisok a keleti olldalában vagy ki kell hivjak egyett ? akkor hivnám már a vonatról
2016. aug. 30. 10:57
4/9 anonim válasza:
Az automatából konkrétan fél perc megvenni a jegyet. Állnak egyébként taxik a Keleti előtt, csak azok hiénák, le fognak húzni. Ha hívsz egyet, akkor ne a pályaudvar elé hívd, hanem mondjuk a szembelévő Mekihez. 5 perc alatt ki fognak érni. Metróval az út kb 20 perc.
(Helyesírást nem oktatnak Kisvárdán?)
2016. aug. 30. 11:01
5/9 anonim válasza:
Egyes máv pénztárakban is lehet bkk jegyet venni, szerintem érdeklőds meg, hátha árulnak Kisvárdán is
2016. aug. 30. 11:45
6/9 anonim válasza:
Kisvárdáról mi a francnak jössz a Keleti felé? Gyere Debrecen felé, leszállsz Kőbánya-Kispesten, M3 metróval 15 percen belül átérsz a Népligethez. Még reggelizni is lesz időd, nemhogy jegyet venni a metróra.
2016. aug. 30. 13:54
7/9 anonim válasza:
Taxit ne hívj, mert nagyon csúnyán le fognak húzni. Inkább menj tömegközlekedéssel. Nem sokkal lassabb, de lényegesen olcsóbb.
2016. aug. 30. 16:10
8/9 A kérdező kommentje:
még most is lehúznak ?
azt hittem a modern gps utvonalkereső ezt megakadájozza. régen tudom hogy lehuztak de most is
?
2016. aug. 30. 19:49
9/9 anonim válasza:
Nem úgy húznak le, hogy kerülőúton visznek, hanem a buherált taxióra gyorsabban pörgeti a forintokat, mint azt a hivatalos tarifa indokolná.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!