Mi történik, ha fönnmaradok az egyik budapesti metrón a végállomás után?
Végignézik kihúzás előtt a biztonságiak. De ha mégis fennmaradsz, akkor a kihúzóvágánynál elhangzó szöveg értelmében véletlenül se szállj ki az ott található szolgálati peronra, hanem maradj a vonaton, majd amikor az újra az állomásra ér, le tudsz szállni. Kocsiszíni meneteknél eleve szigorúbb az ellenőrzés, de olyankor is az a protokoll, hogy az utast nem hagyják üzemi területen felügyelet nélkül.
Vigyázz egyebkènt, mert ha elkószálsz az egyértelmű tiltas ellenére az üzemi területen, az közérdekű üzem megzavarásának vagy szélsőseges esetben vasúti közlekedés biztonsaga elleni bűncselekménynek számíthat és elég csúnya bünti jár érte.
Mindig megnézik és ők kivisznek.
Tavasszal láttam egy pasit, aki elaludt a villamoson, beértünk a megállóba, mindenki leszállt, csak ő nem ( én elöl voltam, ő hátul, akkor láttam amikor a villamos elhúzott, ott maradtam a megállóban, barátnőmet vártam a Széll Kálmán téren) és 10perc múlva amikor a vili jött vissza, megállt a másik oldalon a felszállókért, láttam hogy még mindig rajta volt és aludt még mindig, mocorgott egyet-egyet. Körutazik a városban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!