Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Érdemes emiatt panaszlevelet...

Érdemes emiatt panaszlevelet írni a DDKK-nak?

Figyelt kérdés

Arról lenne szó, hogy megszüntettek egy járatot, 6:24-kor. Az a gond, hogy ebben az időpontban mindig 2 busz ment - gondolkm - a diákok miatt, az egyik mindig tömve volt, semmi hellyel, a másikon meg maradt átlagosan 10-12 hely.

Ezek a buszok 7:10 körül értek be Pécsre.

Legközelebb 6:49-kor megy egy járat, amivel azok, akiknek 7:45-kor kezdődik a tanítás, nem nagyon érnek be.

A kérdésem lényege az, hogy mivel egy olyan járatot szüntettek be, amiből 2 volt, mindkettő tele diákokkal, és ezek után egy buszra kell bezsúfolódni, érdemes panaszlevelet írni?

#busz #panasz #járat #Volán #Pannon Volán #dél-dunántúli közlekedési központ
2016. aug. 8. 22:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Megnéztem a menetrendi keresőben (menetrendek.hu), ír egy buszt 6:20-kor, ez helyből indul, és csak iskolai napokon jár, egy másikat pedig 6:24-kor, ez minden nap jár.
2016. aug. 11. 08:33
 12/13 A kérdező kommentje:
És tényleg. Pedig amikor tegnap néztem egy szeptemberi napot, nem volt ott. Ez esetben tévedtem én is, és azok, akik szentül állították, hogy megszűnik. Köszönöm :)
2016. aug. 11. 09:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Előfordulhat olyan, hogy amikor éppen frissítik az adatbázist, mert valami változik a menetrendben, a régit már leszedték, az újat még nem rakták fel, és ha pont akkor keresel rá, akkor úgy látod, mintha az a busz nem lenne.
2016. aug. 12. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!