Érdemes panaszlevelet írni egy online újság szerkesztőségének?
Ha nem vagy személyesen érintve, akkor felesleges. Mindenkinek lehet véleménye egy cikkről, de azt nem kell megírnia a kiadónak.
Ha személyedet érinti a cikk és valótlant állít, akkor kérhetsz helyreigazítást.
nem érdemes...
az ilyen oldalak a politikai bulvárból élnek, hogy az átlag magát marha okosnak gondoló a facebookon rákattint a megosztásra és együtt szörnyülködik hogy ezérttartittezazország
ez egy műfaj
Köszönöm válaszod. Én személyesen nem vagyok érintve, azonban egy olyan közösség van szerintem negatív színben feltüntetve, amihez én is tartozom.
Mondjuk azt én se gondolom, hogy megváltoztatnák emiatt a cikket, inkább abban bízom, hogy legközelebb nem írnak majd ilyen egyoldalú, az egyik csoportot pozitívan, a másikat negatívan bemutató cikket (ugyanis ez már nem az első eset). Nyilván, ha egyből a kukába mennek az ilyen e-mailek, akkor semmi értelme nincsen. Mivel még soha nem írtam semmilyen ilyen oldalnak, ezért nem vagyok tisztában azzal, hogy ilyenkor mit szoktak tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!