Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ezt így kérhetem hogy visszaté...

Ezt így kérhetem hogy visszatérítsék?

Figyelt kérdés
Ma vettem egy vonatjegyet, mert úgy állt a helyzet, hogy vonatoznom kell, igaz nem nagy táv, de vettem jegyet, 155 Ft-ért (teljes ár). Az érvényességi ideje a jegynek ugyebár ma meg holnap (2010.04.18-19.). Végül mégsem kellett vonatra ülnöm. Tudom nem egy annyira nagy összeg, de holnap még kérhetem hogy visszatérítsék az árát? Úgy tudom 20%-ot levonnak, akkor így visszaadnak 125 Ft-ot?
2010. ápr. 18. 19:41
 1/2 anonim ***** válasza:
100 km felett tudod visszatéríttetni, nem fogják viszaadni.
2010. ápr. 18. 19:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Amúgy a levonás is érdekes én kétszer váltottam vissza jegyet, egyszer sem vontak le, valószínűleg azért, mert egyszer kiírták, hogy másfél órát késik (ennél rövidebb maga az út) egyszer meg azért, mert simán kiadta a jegyet, majd mikor nekem gyanús lett, hogy nincs kiírva a vonat, és kérdezősködtem, akkor kiderült, hogy fingjuk sincs vajon jön-e, meg egyáltalán senki sem tud semmit (ezt kökin, úgy, hogy a vonat a nyugatiból már el kellett volna induljon, de hát volt vagy mínusz 5 fok és a mávnál megállt az élet).
2010. ápr. 21. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!