Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szerintetek nem balesetveszély...

Szerintetek nem balesetveszélyes a műfű a villamos síneknél?

Figyelt kérdés

Látom itt a TV-ben illetve régebben is nézelődtem már neten, hogy más országokban a síneket fűvel ültették be,

poénul néz ki, de szerintem veszélyesebb, hisz így könnyebben sétál be valaki oda, nehezebb lszrevenni, hogy ott a villamos jár.

Ezenkívül ez csak MŰ, tehát még csak nem is nevezhető zöld környezetvédelmi lépésnek sem. Szerintem így tök fölösleges és veszélyes lehet.

2010. ápr. 18. 18:51
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem egyáltalán nem veszélyes, mert azért észrevehető a sínszál. És így mivel, hogy mű nem kell öntözni, nem szárad ki. És ahogy a tévébe mutatták szerintem szép és jól mutat.
2010. ápr. 18. 19:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha figyeltél, azt is elmondták, hogy rendesen elnyeli a villamos hangját
2010. ápr. 18. 20:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt amire te gondolsz a Mester utcában van (21-21A). Nem veszélyes mert a pálya két oldalán van szegély azaz csak észre kell venned hogy hopp most leléptem a járdáról.
2010. ápr. 19. 14:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Szép, szép, csak az a baj, hogy a zöld színben még jobban meglátszanak majd a szétdobált cigicsikkek...

...mert ha így szétdobálják, akkor ha "befüvesítik" a pályákat, sem fog változni a helyzet :(

2010. ápr. 20. 01:19
 5/6 anonim ***** válasza:
A villamos azért eleve olyan helyeken jár, ahova nem szokás holdkóros módjára beténferegni, műfű ide vagy oda.
2010. ápr. 21. 22:22
 6/6 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem nem fölösleges. Sokkal szebb mint a beton és a műfű meg azért jó mert nem kell vágni, öntözni, gondozni, és szerintem a műfű az időtálló is szóval semmiképp nem hülyeség. Ez az egész attól függ hogy mennyibe kerül. Mert azért az esztétika egy dolog, meg egy másik dolog az hogy sok dolog van ebben az országban ahol nagyon jól jönni pár extra forint. Szóval csak az ára az ami számít...
2014. ápr. 30. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!