Autópályán miért nem közlekedhetnek buszok?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 17. 14:33
11/17 anonim válasza:
Volánok is mennek pályán (735, 731, stb)
12/17 Tubarózsa válasza:
járnnak azok szépen az autopályán általában 80km/h ,de egyes járatok 100km/h -val is mehet!
13/17 anonim válasza:
Közlekedhetnek. Ha a kamionok igen a buszok miért ne?:) Amúgy lehet onnan vetted, hogy mikor mentél autópályán, nem láttál buszt, érdekes, nem járok gyakran autópályán de én sem sok buszt láttam, mégis közlekednek.
14/17 anonim válasza:
persze
Én Miskolcról Tiszaújvárosra jártam dolgozni és én is busszal mentem és az is autópályán ment.
15/17 A kérdező kommentje:
itt élek autopályától nem meessze..de még nem láttam. De ha közlekednek akkor bocsi :) és köszi a válaszokat.:)
2010. ápr. 18. 12:45
16/17 anonim válasza:
Azok a buszok nem közlekedhetnek az autópályán, amelyeknek nem arrafelé van az útvonaluk.
17/17 anonim válasza:
Én volánnal utazok, biatorbágyról az etele térre, és nem mehetünk fel az autópályára a városunknál egyből, hanem csak a következő felhajtónál, mert ott már nem fizetős. Baromi nagy hülyesség, mert kb. 10 perccel hamarabb beérnénk, és szerintem akkor többen is utaznának busszal ha nem lenne fizetős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!