Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Kancsalságra jár a 90%-os...

Kancsalságra jár a 90%-os kedvezmény 18 év fölött?

Figyelt kérdés
tanulói jogviszony mellett
2016. júl. 19. 11:39
1 2
 11/16 anonim válasza:
50%

Te nem vagy képben, volt már 4 műtétem, hidd el, támogatja a TB. :)

Az is esztétikai műtét, ha lefogysz 70 kilót és ott marad a kinyúlt bőr, mégis annak az eltávolítását is támogatja a TB. Vagy ha az egyik melled 5 számmal kisebb, mint a másik, az is csak esztétikai műtét, mégis támogatja azt is a TB. De elég sok ilyen példa van. :)

A szemüveglencséje pedig egy szimpla kancsalnak ugyanolyan, mint egy szimpla közellátónak. :)

Bocsi, de képben vagyok, orvos vagyok és kancsal (voltam). :D

2016. aug. 29. 18:32
 12/16 anonim ***** válasza:
Nyilván aztól is függ mennyire vagy kancsal, és van-e más hozzá kapcsolodó kórkép? Pl. látás teljesítmény romlás? Pl. nem látsz tovább az orrodnál stb. Vagy csak "simán" kancsal vagy.
2016. aug. 30. 17:22
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy orvos vagy. Nem feltétlen ugyanolyan a szemüveg. Nézz picit utána. Kancsal voltál? Az is vagy. Műtét ide vagy oda. Pár éven belül ellenirányú kancsalság fog történni és újra műtheted meg. Orvosként tudnod kell. Egy orvos nem ajánlja a műtétet, mert felesleges.
2016. aug. 30. 17:33
 14/16 anonim válasza:
Orvos vagyok es nem vagyok jelenleg kancsal, de nem fogok veled vitatkozni, elvegre te jobban tudsz mindent. :)
2016. aug. 30. 18:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Milyen orvos? Állatorvos? Nem hinném, hogy orvos vagy. Tök felesleges itt hazudni a neten. Bár mindenki mondhat bármit.
2016. aug. 30. 19:26
 16/16 anonim ***** válasza:
De ha valóban az vagy akkor elég szomorú, hogy gyakorikérdéseken praktizálsz. Egy orvosnak amúgy nincs ideje ilyesmire még a családjára is alig van. Ezt egy orvos tudja, ha ezt a pályát választja.
2016. aug. 30. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!