Kancsalságra jár a 90%-os kedvezmény 18 év fölött?
Ha jól összeszámoljuk, akkor ha a kancsalság kedvezményre jogosító dolog lenne, akkor minden ezer lakosból 7985 embernek járna a 90%. Sőt, nem is! Még adni is kellene pénzt, ha utazik.
Nincs olyan ember, aki tökéletes. Mondjuk én az vagyok, de mások nem. 6-8 „fogyatékot” bárkinél össze lehet számolni első ránézésre is.
Hajhullásra, büdös szájszagra, körömgombára, erekciózavarra is jár... peeeersze.
Miért is járna? Látni látsz, fehér bot nem kell, térlátás rendben, mindössze esztétikai hiba.
Ha tanulni tudsz, akkor a tömegközlekedési eszközön az utazás ideje alatt a seggeden ülni is tudsz.
ha belegondolok, hogy te is az én munkámon, befizetett adómon élősködnél, akkor legszívesebben kicsit megütnélek. Nem nagyon, csak annyira hogy jogszerű legyen a 90% kedvezmény.
"A szemüveg 2x drágább, mint bárki másnak a szemüvege. A műtét 2x drágább, mint bárki másnak szemműtét. "
Ugyanolyan szemüveg kell kancsalnak, mint nem kancsalnak.
Nem tudom milyen műtétről beszélsz, de a kancsalság ellenes műtét 100%-ban TB támogatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!