Ha nincs nállam a diákom a buszon és ellenőriztetnek, akkor mennyire büntethetnek meg?
Figyelt kérdés
2016. júl. 3. 20:56
1/3 anonim válasza:
A helyi/volántársaság oldalán megtalálod, konkrétumot nem tudunk mondani, mert változó. Általában 5-10000 Ft közötti összeg szokott lenni a büntetés.
2/3 anonim válasza:
Legtöbb társaságnál lehetőség van 2 napon belül a vállalat székhelyén (általában a megyeszékhelyen) bemutatni a diákod, így a büntetés csak párezer forint.
3/3 anonim válasza:
Ellenőrje is válogatja, nálunk 8000Ft a pótdíj de ezt ritkán fizettetik ki, enmgem kétszer "büntetek" meg mert nem volt nálam a diákom akkor volt bérletem kiállította ugyan 8000Ft ról a csekket, de ha 15 napon belül bemutattam végállomásokon a forgalmi szolgálatnál, vagy központi ügyfélszolgálaton akkor csak 1200Ft fizettetek ki. Másik esetben diák jegyel utaztam itt azt mondta az ellenőr hogy menjek előre sofőrhöz és kérjek még egy diák jegyet, így tulajdonképpen kifizettette a teljes árú jegyet és ennyi. (Ez városi közlekedésnél nem játszik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!