Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mennyibe kerul egy havi...

Mennyibe kerul egy havi berlet Cegled-Koka kozti tavra?

Figyelt kérdés
2016. jún. 2. 14:24
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Milyen útvonalon? Ceglédtől Kókáig sokféleképpen lehet menni, mert nem sokan ingáznak a két település között.
2016. jún. 2. 16:49
 2/7 A kérdező kommentje:
A legrovidebben? :D
2016. jún. 2. 17:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A Kóka-Sülysáp-Nagykáta-Cegléd útvonalon teljesáron 55980, a diákbérlet 5600 Ft. Én az utazási idő és a sok átszállás miatt jobban aggódnék, mert nem lehet gyorsan közlekedni a két település között.
2016. jún. 2. 17:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!:) Sokat segitett.
2016. jún. 2. 18:45
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Elvirán meg tudod elsni minden variácioban.
2016. jún. 3. 01:15
 6/7 anonim ***** válasza:
71%
5-ös: Kókára nem megy vonat, a Nagykáta-Cegléd utat is gyorsabb busszal megtenni, ezért 3 bérlettel számoltam az árat.
2016. jún. 3. 15:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ahhoz hogy egyszerűbbé tedd, vagy gyorsabbá próbáld meg vonatátszállásal kombinálni. Csak egy ötlet. Én sokat spóroltam időt tekintve. Árban lehet hogy húzósabb, az útvonaltól függ. Nézz utána.
2016. jún. 9. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!