Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hol tudom megnézni, hogy az...

Hol tudom megnézni, hogy az Albertirsa-Cegléd vonatbérlet Januárra mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Nem nekem kell, csak én veszem. Csak egy diákigazolvány kell hozzá, ugye? A pontos árat sehol nem találom, de mielőtt elmegyek a vonatállomásra, jó lenne tudni. Illetve az nagy baj, ha én más városban lakok(semmi köze Albertirsához vagy Ceglédhez, egy más város és ott is tanulok) és nem közlekedem ezen az útvonalon. Ezt szokták ellenőrizni? A válaszokat előre is köszönöm!

2013. dec. 15. 13:00
 1/1 anonim válasza:
Ha neten nem találod,fogod magad,elmész az állomásra,megkérdezed a jegypénztárost,azt' cső. Minek azt előre tudni? Ha pedig feltétlen körülményeskedni kell,először árat kérdezel, másik alkalommal pedig megveszed a bérletet.
2013. dec. 15. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!