Miért van mostanában ennyi vonatgázolás?
Azért azért az a gázolás odabaszott amikor a csávó elnézte az átjárót, a Fiestája felakadt a sínre és a csávó futott a sínen a vonat felé hogy álljon meg.
Mégis mit gondolt? Hogy a vonat 10 méteren belül megáll? Egy szaros autó miatt nem fogok megdögleni.
Bár lehet így jobban járt, mert ahogy ismerem az itthoni dolgokat, élete végéig fizethette volna a büntetést.
Ez pont nekem is feltűnt :( figyelmetlenek az emberek, vagy nem tudom, de elég sz*r lehet a vonat vezetőjének a tudat, hogy valaki meghalt a munkája miatt (mégha nem is ő a hibás) :(
Ráadásul pont a debreceni gázolás napján utaztam én is vonattal, nem sokkal az eset előtt, és pont volt eszembe, hogy mi van ha pont az a vonat megy át valakin, amelyiken vagyok:/ (és pont debreceni vagyok)
Hát, vegyük példának a nemrég történt, 610-es sorozatú Transmontana balesetét.
Egy férfi autójával a síneken ragadt. Az 'öngyilkosjelölt' -autója megmentése érdekében- a gép felé futott, és integetve jelzett a mozdonyvezetőnek, hogy autója a síneken ragadt - írja a vezetunk.hu.
A happi valószínűleg nem volt tisztában vele hogy kb. 10.000-szer nehezebb, és kb. 60.000-szer olyan erős mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!