Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha tele van a busz, akkor nem...

Ha tele van a busz, akkor nem kell megállnia?

Figyelt kérdés

Távolsági járat.

Reggel sokszor látom hogy nem áll meg a busz, ugyanis tele van, én is épp az egyik ajtóban állok, mert nem a központban szállok fel. Persze jön a következő busz cirka fél óra múlva kb, de ha én lennék az adott buszmegállóban ácsorgó emberke helyében, akkor késnék a suliból.

Az egy dolog hogy tele van, de biztos vagyok benne, ha a sofőr megáll és hátraordibál, akkor egy embernek való helyet valahogy kipréselnek az utasok elöl.

Na és akkor a kérdések:

Jól tudom attól hogy tele van, meg kell állnia?

Illetve ha én neadjisten ilyen helyzetbe kerülnék,

akkor lenne értelme bemenni a busztársasághoz igazolást kérni, vagy az csak annyit érne hogy mégtöbbet késnék?

2016. máj. 19. 15:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
42%
Meg ha meg is áll mit érsz vele? Arra is volt nálunk példa jó párszor, hogy megállt, aztán az ajtót alig lehetett kinyitni, nem hogy felszálljon még bárki is.
2016. máj. 20. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!