BKV (BKK) jegyellenőr tömött járaton ellenőrizhet?
Mostanában többször éltük meg, hogy szardíniás/heringes dobozhoz hasonló tömegben jöttek az ellenőrök. Furakodnak, tolakodnak és kérik a jegyeket/bérleteket. :-(
Tegnap pl. a táskámban volt a bérlet, és még az ellenőrnek állt feljebb, hogy mit keresgélem perceken keresztül. Mivel felemelni is alig bírtam a táskámat a tömegben, ráadásul kapaszkodni is szerettem volna így eléggé macerás volt a dolog. Két gyerekkel voltam. Kisfiam elővette bérletét, de a kislány még nagycsoportos óvodás. Volt pofája a gyerektől megkérdezni, valóban oviba jársz, nem vagy még iskolás. :-( Felháborító viselkedésük! :-(
Egy indiai turista csapat is be volt préselődve, de köztük is átfurakodtak az ellenőrök.
Tudtommal, ilyen tömegben nem ellenőrizhetnek. Jól tudom?
# 22
még szép, unokaöcsémnek gyakorlatilag 3 hónapos korában csináltattak mert a szülei sokat jártak külföldre (EU)
és oda meg kell a személyi a gyereknek is ha kiviszik,
szóval személyit lehet csináltatni akár újszülöttnek is,
kérdéses hogy akar-e a szülő vagy megköveteli-e valamely szituáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!