Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi a különbség a Mercedes...

Mi a különbség a Mercedes citaro és a Mercedes Conecto között?

Figyelt kérdés
Mercedes Conecto magaspadlós volt,de a újak már alacsonypadlósak mi a különbség a fentiek között?

2016. ápr. 11. 00:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szívesen.
2016. ápr. 21. 13:23
 12/14 anonim ***** válasza:
5%

A mercedes sosem tudott buszt gyártani. Személygépkocsiban jók, de egy logikusan felépített buszt sem láttam még. Másrészt, tele vannak olyan technikai megoldásokkal, amik nem egy buszba valók. De még egy kocsiba sem raknám be azokat a technológiai megoldásokat. Egy része javítható a többi vastelepre való. Az egész konstrukció úgy szar ahogy van.

Egy busszal szemben nálam a minimum követelmény az, három év hibamentes üzem, ami alatt azt értem, hogy csak üzemanyagot és a szükséges kenőanyagot kelljen bele rakni. Ez alól a rongálás kivétel.

Ezen kívül, minden alkatrésze javítható és olcsó legyen.

Ennek a mercedes buszok teljes skálája nem tud eleget tenni.

2016. ápr. 25. 14:31
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. ápr. 25. 20:04
 14/14 anonim ***** válasza:
86%

A Conecto egy igénytelen, olcsó másolata a Citaro buszoknak.

műszakilag sokkal gyengébb, mint a Citaro. olcsóbb. ennyiben jobb. engem nem győzött meg.

2017. jún. 20. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!