Ugyan szeretem kinyújtani a lábaimat, csak nem felpakolni egy másik ülőhelyre.
2016. ápr. 10. 22:36
13/25 anonim válasza:
nem szoktam
lehet hogy kényelmesebb, de egyrészt a kalauznak se tetszik, úgyis megszól érte, másrészt meg az ülőhely, nem lábtartó (bár nem ártana vonatokra ilyen lábtartó :D)
2016. ápr. 10. 23:08
14/25 anonim válasza:
Semmilyen formában sem, cipőben meg pláne.
Jobb nem provokálni senkit.
Akin láttam, hogy felrakja, szinte úgy viselkedik, hogy tudja, ez nem jó, de ő azért is.
2016. ápr. 12. 06:36
15/25 anonim válasza:
Pedig aztán ebben tényleg nincs semmi rossz, csak az ember talál ki mindig minden baromságot, hogy bosszantsa magát és másokat. Ha nincs tömve a vonat, nem büdös a lába, akkor miért ne utazhatna úgy, hogy leveszi a cipőjét és felrakja az ülőhelyre? Legalább nem a koszos cipővel teszi oda. Hagyjuk már élni az embereket, szánalmas ez az egész. Ahogy az is, hogy mindenkit lepontoztok, aki felrakja a lábát, de ez még mindig nem diszlájk gomb, a válasz igenis hasznos, hiszen a kérdésre válaszoltak. Engem is lelehet pontozni, pont lesz.rom, csak már nagyon unom az emberek begyöpösödött, mással foglalkozó hülyeségeit. Pá.
2016. ápr. 12. 08:59
16/25 anonim válasza:
15-ös
Tudod mi a durva? :D
Hogy ők is felteszik, csak itt az anonim oldalon mindig szenteknek állítják be magukat, hogy márpedig ők semmi rosszat nem tesznek :)
2016. ápr. 12. 09:37
17/25 anonim válasza:
Nyilván nem, elvégre én sem szeretnék beleülni más lábgombájába vagy a cipőjéről az ülésre kenődő mocsokba.
2016. ápr. 12. 13:50
18/25 anonim válasza:
Tehát ami az ablakon jön be az nem mocsok.
2016. ápr. 12. 15:22
19/25 anonim válasza:
Téged sem az eszedért szeretnek, igaz? Ha az ablakon bejön valami kosz, arra nyilván az a helyes reakció, hogy még egy kis mocskot magadra kensz :DDD
2016. ápr. 12. 15:39
20/25 anonim válasza:
# 17/19 Időpont ma 13:50
Azért a lábgombánál durvábbakba is beleülhetsz ennyi erővel...
A cipős résszel egyetértek, de most komolyan, ha tök üres az egész vonat, akkor ebből ügyet csinálni szerintem a bolhából elefántot esete.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!