Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Tömegközlekedési eszközön...

Tömegközlekedési eszközön (vonat) fel szoktátok tenni a lábatokat az ülésre?

Figyelt kérdés
Mi a jó benne? Akkor is felteszitek, ha ül mellettetek valaki vagy sem? Hűvös időben vagy nyáron (mezítláb) is felteszitek?

2016. ápr. 10. 19:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
96%
Nem.
2016. ápr. 10. 22:34
 12/25 anonim ***** válasza:
74%

Én nem.

Ugyan szeretem kinyújtani a lábaimat, csak nem felpakolni egy másik ülőhelyre.

2016. ápr. 10. 22:36
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

nem szoktam

lehet hogy kényelmesebb, de egyrészt a kalauznak se tetszik, úgyis megszól érte, másrészt meg az ülőhely, nem lábtartó (bár nem ártana vonatokra ilyen lábtartó :D)

2016. ápr. 10. 23:08
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyen formában sem, cipőben meg pláne.

Jobb nem provokálni senkit.

Akin láttam, hogy felrakja, szinte úgy viselkedik, hogy tudja, ez nem jó, de ő azért is.

2016. ápr. 12. 06:36
 15/25 anonim ***** válasza:
68%
Pedig aztán ebben tényleg nincs semmi rossz, csak az ember talál ki mindig minden baromságot, hogy bosszantsa magát és másokat. Ha nincs tömve a vonat, nem büdös a lába, akkor miért ne utazhatna úgy, hogy leveszi a cipőjét és felrakja az ülőhelyre? Legalább nem a koszos cipővel teszi oda. Hagyjuk már élni az embereket, szánalmas ez az egész. Ahogy az is, hogy mindenkit lepontoztok, aki felrakja a lábát, de ez még mindig nem diszlájk gomb, a válasz igenis hasznos, hiszen a kérdésre válaszoltak. Engem is lelehet pontozni, pont lesz.rom, csak már nagyon unom az emberek begyöpösödött, mással foglalkozó hülyeségeit. Pá.
2016. ápr. 12. 08:59
 16/25 anonim ***** válasza:
93%

15-ös

Tudod mi a durva? :D

Hogy ők is felteszik, csak itt az anonim oldalon mindig szenteknek állítják be magukat, hogy márpedig ők semmi rosszat nem tesznek :)

2016. ápr. 12. 09:37
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván nem, elvégre én sem szeretnék beleülni más lábgombájába vagy a cipőjéről az ülésre kenődő mocsokba.
2016. ápr. 12. 13:50
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Tehát ami az ablakon jön be az nem mocsok.
2016. ápr. 12. 15:22
 19/25 anonim ***** válasza:
4%
Téged sem az eszedért szeretnek, igaz? Ha az ablakon bejön valami kosz, arra nyilván az a helyes reakció, hogy még egy kis mocskot magadra kensz :DDD
2016. ápr. 12. 15:39
 20/25 anonim ***** válasza:
57%

# 17/19 Időpont ma 13:50

Azért a lábgombánál durvábbakba is beleülhetsz ennyi erővel...

A cipős résszel egyetértek, de most komolyan, ha tök üres az egész vonat, akkor ebből ügyet csinálni szerintem a bolhából elefántot esete.

2016. ápr. 12. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!