Győriek! Székesfehérvárról megyek busszal Győrbe, és nem tudom hol kell leszállni?
A VOLÁN autóbuszállomáson át lehet szállni másik VOLÁN buszra is, ha megfelelnek a megállói. A busz a Győri úton megáll:
- Királyszéki út megállóban, a Szél út sarkánál, kb. 220 m-re a Győri út kezdetétől (Zsigmond király u. – Aba Sámuel út – Győri út – Veres Péter u. találkozása; Ménfőcsanak felső vasútállomás)
- Győr(Ménfőcsanak) malom megállóban (700 méterre az előző megállótól, kb. a Győri út- Malom út kereszteződésénél)
- Győr(Ménfőcsanak) Győri út, Iskola megállónál (900 méterre az előző megállótól)
- Győr(Ménfőcsanak) vasúti megállóhelynél (900 méterre az előző megállótól)
A jegyár: 250 Ft; az itt leírt bármelyik megállóig.
Helyi járaton az előreváltott jegy ára is 250 Ft, buszvezetőnél váltva 440 Ft.
1, 3. köszönöm szépen! Néztem interneten, hogy 21-22-es megy oda, de így könnyebb ha az aluljárót keresem! :)
Gondolom a buszmegállónál lehet valahol jegyet venni elővételben ugye?
Második! Képzeld, néztem, de remélem neked nem baj ha olyas valakit kérdezek meg, aki részletesebben leírja... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!