Budapestről Brno-ba; vonat, busz, olcsón?
Remélem, hogy valaki tud segíteni, és ajánlani valami olcsó, és viszonylag gyors megoldást, hogy Brno-ba mehessek. Néztem már buszjáratokat a student agency-nél, de sajnos beteltek, és nem is indul egy sem elég korán. Egy egész napot szeretnék Brnoban tölteni, és utána, ha lehet még aznap hazajönni;nem alhatok ott.
Nem tudom, hogy a vonat mennyibe kerülne....
Előre is köszönök mindenféle választ, ami segíthet. Lehet, hogy nyálasan hangzik, meg ilyesmi, de a barátomhoz utaznék, -elég idős vagyok, szülői engedéllyel- remélem tudtok segíteni. :(
Ezért nem fér el önálló IC, de a szolgáltatásra egyes embereknek lehet igénye, mint említettem, ha valaki vonattal megy végig, akkor a Keletiből csak így jut át.
Kb 7-8 perc veszik el a hárommal.
Amúgy, ha valaki kimegy az országból, lehet, hogy Szob-tól Prágáig utazik akár az már nem 50 KM.
Annak semmi értelme, hogy mi sehol nem állítjuk meg, bukva pár jegyet, a kintiek pedig IC-ként/személyként (lásd AVALA itthon)BP-Szerbia között, vagy RÁBA IC Graz-Szentgotthárd között) közlekedtetik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!