Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Budapestiek! Ferenciek terétől...

Budapestiek! Ferenciek terétől, hogy jutok el Zuglóig?

Figyelt kérdés
Igazából a 14.kerület vezér utcában lenne dolgom.

2016. márc. 19. 09:39
 1/5 anonim ***** válasza:

A Vezér utca elég hosszú, de nagy részén végigmegy a 82-es troli. Ennek két végállomása az Örs Vezér tere és az Uzsoki utcai kórház.

A Ferenciek teréről az Örsre úgy lehet menni, hogy a Ferenciek teréről az Astoria irányába induló bármelyik busszal mész 1 megállót az Astoriáig (vagy gyalog, nem nagy távolság), majd átszállsz az M2 metróra és ezzel az Örs Vezér tere végállomásig mész.

A 82-es trolit a Ferenciek teréről úgy is el tudod érni, hogy felszállsz a 7, 107, 110, 112, 133, 233, 239 buszok bármelyikére (az irány ugyanaz, mint az előbb) és a Tisza István tér megállóig mész. Itt át lehet szállni a 82-es trolira az Örs Vezér tere felé, ami innen 4 megálló múlva (Komócsy utca megálló) eléri a Vezér utcát. Innen csak a házszámokat kell figyelned, hogy hol érdemes leszállni.

Érdemes használni a BKK utazástervezőt: [link]

2016. márc. 19. 10:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Csak nemrég költöztem ide és még nem igazán tudom mi merre van.
2016. márc. 19. 10:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha az Örs-höz közel van dolgod, akkor inkább metró M3-M2 (diákon átszállva), ha az M3 ma nem gyullad ki, akkor azzal mindenképp gyorsabb mint a buszozni. és az Örstől meg a 82-es oké.
2016. márc. 19. 11:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
futar.bkk.hu oldalon beírod az indulási és érkezési címet, illetve megadod mikorra akarsz odaérni így kiadja hogyan a leggyorsabb :)
2016. márc. 20. 09:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Google map-on ivan hozzá elég jó kis leírás, beírod honnan hova és kiválasztod a tömegközlekedést, és szépen felsorolja, hogy melyik merre megy és hol kell átszálni stb. Eleinte én is azzal mentem, k volt nyomtatva a legtöbbször használt pár darab.-
2016. márc. 21. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!