Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Itt ülök épp a 4-6os villanger...

Itt ülök épp a 4-6os villangeren, kozepen full üres, ajtóknál tömegnyomor. Ti is ilyen kulturaszegény nevelést kaptatok vagy cuksik vagytok és nem csináltok csúcsforgalmat az ajtóknál?

Figyelt kérdés
FL
2016. márc. 8. 11:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

#9 biztos ismered a viccet, amikor az ajtónál tömött buszra próbál felszállni egy pacák, és felkiabál hogy

- Menjenek már beljebb phaszom, hátul annyi a hely hogy sakkozni lehetne.

Erre hátulról előrekiabál valaki

- jöjjön ide, itt még úgyis hiányzik egy sötét paraszt.

2016. márc. 8. 12:00
 12/18 anonim válasza:
75%
Nagyon szellemes vicc, de ettől még igaza van annak a sötét parasztnak.
2016. márc. 8. 12:03
 13/18 anonim válasza:
Nem mindig van igaza, mert utaztam már úgy, hogy gyerekcsoport volt a járművön, akiket a felszálló nem látott a magasságuk (illetve alacsonyságuk) miatt. És a jármű tényleg tömve volt, emiatt nem lehetett másképp elférni.
2016. márc. 8. 12:07
 14/18 anonim válasza:
Nem is arról beszéltem amikor a felszálló vak, hanem amikor látja, hogy üres középen. A vicced is erről szól nem?! Nem arról, hogy gyerekek kószálnak.
2016. márc. 8. 12:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Ettől még igaza van, és bizony van amikor másképp nem is lehet szólni, mert nem értik. Sőt, többnyire még így sem értik :D
2016. márc. 8. 12:40
 16/18 anonim ***** válasza:
21%

Nem vegyülök a pórnéppel így nem utazok ilyen járműveken.

Azt sem szeretem ha egy idegen 1 m-nél közelebb jön hozzám.

De tőlem ők idegesíthetik egymást a butaságukkal, az nem zavar.

2016. márc. 8. 13:03
 17/18 anonim válasza:
100%

Egyetértek #9 hozzászólásával. Én a villamoson, buszon kifejezetten paraszt tudok lenni. Elsőként mindig egy "Legyen szíves!" kéréssel kezdem, aztán látom, hogy értetlenkedik, pofát vág, akkor lecseszem, hogy takarodjon az útból. Természetesen nem ezzel a kifejezéssel, de kemény hangnemben, nem finomkodva.

Ugyanez igaz a leszállásnál.. Ott nem is igazán a villamoson ajtóban állókkal van a problémám, hanem amikor a megállóban állnak meg az ajtóban és még mielőtt te leszállnál, ő már dúrja fel magát. Na azoknál nincs idő az udvariaskodásra. Egyrészt egy centivel nem vagyok hajlandóbb odébb állni, hogy elférjen mellettem, hanem kemény vállal neki megyek. Mellé még oda is szólok, hogy mi lenne, ha nem lenne ilyen idióta?!

A terhes nőket és az idősebbeket nyilván nem lököm odébb, de nekik is odaszólok kemény hangsúllyal, hogy mi lenne ha megvárná míg leszállnánk?!

Rendre kapom a "Ne pofázzál bele" beszólásokat, de nem érdekel. Ha már néhányhoz eljut az infó és legközelebb nem csinálja, már siker.

Egyébként ugyanígy segítőkész is vagyok, és hacsak nem vagyok járógipszben vagy felkötött kézzel, akkor átadom a helyemet az idősebbnek, a terhes nőnek, és a kisgyereknek.

Emellett egy olyan eset volt, amikor velem szemben volt barom valaki, na arra is ugrottam.

Az egyik kezem be volt gipszelve, a másik pedig simán felkötve egy baleset után. Busszal jártam melóba, szerencsére a legtöbben odafigyeltek és átadták a helyet, illetve nem löktek fel.

Aztán vártam a buszmegállóban, én volt ott legelőször és megálltam az elején, mert első ajtós felszállás volt. Aztán közben érkezett oda két banya, akik távolabb ácsorogtak. Megjött a busz, éppen előttem kinyílt az ajtó, léptem volna fel, a két banya pedig fellépett elém. Nem löktek fel, éppen el tudott slisszanni mellett az első, de hát ugye megtántorodtam. Még a buszsofőr is megrökönyödött, össze is néztünk. Aztán ezek az idióták megálltak az ajtó utáni szűk folyosón (új busz). Én meg odaszóltam, hogy ha már ekkora közösségi életre képtelen idióták voltak, akkor mi lenne ha odébb vonszolnák a nyugdíjas seggüket és engedné, hogy a két használhatatlan karommal leüljek az amúgy üres buszon.

Sose voltam még annyira dühös ilyen banyákra..

2016. márc. 8. 13:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Ez távolsági buszon sokkal mókásabb, amikor nem százmétereket, hanem kilométereket megy, mire leszáll de mégis ott dekkol az ajtóban.
2016. márc. 8. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!