Miskolciak! Fognak nektek hiányozni az MVK-s régi 200-as Ikarus buszok?
Is-is
Hangosak és kényelmetlenek, de rengeteg nyitható ablakjuk van, ami nagyon jól jön cigányfertőzött járatokon(pl 29-es az egyetem felé). Majd meg lehet fulladni rajtuk olyan büdös van, főleg ha 16-os volt előtte. Nem is értem hogy bírják a sofőrök
Nekem egyáltalán nem fognak hiányozni a régi Ikarusok. Esőben beáztak, hideg volt rajtuk, ugrált ide-oda a hátsó része, nem nagyon lehetett rajta állni, meg azért valljuk meg, nem valami kellemes érzés félméteres lépcsőkre fellépni. Vagy éppen a félméteres lépcsőn utazni, amikor tömve van az egyetemi járat. Az sem volt sosem egy kellemes élmény, amikor az Avasra már majdnem gyalog hamarabb felértem (meglepő módon az új MAN busz még gyorsítani is tud felfelé menet, szinte olyan érzésem volt, hogy rakétából lőtték ki). :D
Összességében tehát egyáltalán nem bánom és remélem, hogy a 400-as sorozat se nagyon fog már közlekedni, bár a csodálatos Neoplanokat is le lehetne már cserélni, még annak ellenére is, hogy mindössze 10 évesek (annyi baj van csak velük, hogy szétesnek, arról meg ne is beszéljünk, hogy ablakot nem lehet rajtuk nyitni). Az új MAN buszok esetében legalább már tanultak a korábbi hibából, vannak nyitható ablakok is! :D
Bár azt azért hangsúlyozom, hogy folyamatos használat után fog kiderülni, mennyire jó buszok az újak, de ha a villamosokat vesszük, akkor bizakodó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!