Minek kell lökdösődni a buszon leszállás előtt?
Figyelt kérdés
Ez főleg Budapesten jellemző, egy csomóan már percekkel azelőtt odatolakodnak az ajtóhoz, hogy megállna a busz, tök bunkó módon, legtöbbször meg se kérdezik, hogy én is leszállok-e.
A másik gyakori eset meg az, amikor annyira tele van a busz/metró, hogy mozdulni nem lehet, és hátulról b**ogatnak, hogy menjek arrébb. Főleg az öregek pánikolnak állandóan leszállás előtt.
Egyszerűen nem értem, hogy mire ez a nagy idegeskedés, még egyszer nem volt olyan, hogy fent maradtam volna, pedig sosem állok fel/indulok el az ajtó felé, amíg meg nem áll a busz. De ha esetleg nem tud leszállni, mert nagy a tömeg akkor sem dől össze a világ, leszáll a következőnél, és megy egy megállót visszafelé...
2016. márc. 3. 22:45
21/25 anonim válasza:
Vissza lehet menni? Nekem pl. nincs bérletem, jeggyel utazok, jó lenne visszamenni az ilyeneket miatt plusz 300 ft-ért.
22/25 anonim válasza:
Én speciel tudomásul veszem, hogy ahol sűrűn állnak az emberek vagy netán még mozognak is közben, abból lökdösődés is lesz. Ez így van buszon, koncerten, bárpultnál, piacon, bárhol. És nem Budapestre vagy Magyarországra jellemző jelenség. Próbálj meg német kisdiákokkal együtt közlekedni, meg fogsz lepődni, mert felrúgnak. Vagy Moszkvában a tömeg eldönti helyetted, hol szállsz át és melyik metróra. Ehhez képest Budapesten tök nyugodtan tudsz közlekedni tömegben is.
23/25 A kérdező kommentje:
Én megkaptam a választ a kérdésemre (egyszerűen összefoglalva: mert állandóan idegesek, állandóan sietnek és túlreagálnak minden apró problémát), innentől kezdve lezártak tekintem, nincs szükség több válaszra.
2016. márc. 4. 19:25
24/25 anonim válasza:
Van amikor nincs tömeg, az észlény az ajtóban és a leszállásjelzőnél lédeleg és csodálkozik azon ha valaki le akar szállni - ami miatt félre kell állnia. Fuck logic.
25/25 A kérdező kommentje:
#24 az engem is idegesít
2016. márc. 5. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!