Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Minek kell lökdösődni a...

Minek kell lökdösődni a buszon leszállás előtt?

Figyelt kérdés

Ez főleg Budapesten jellemző, egy csomóan már percekkel azelőtt odatolakodnak az ajtóhoz, hogy megállna a busz, tök bunkó módon, legtöbbször meg se kérdezik, hogy én is leszállok-e.

A másik gyakori eset meg az, amikor annyira tele van a busz/metró, hogy mozdulni nem lehet, és hátulról b**ogatnak, hogy menjek arrébb. Főleg az öregek pánikolnak állandóan leszállás előtt.

Egyszerűen nem értem, hogy mire ez a nagy idegeskedés, még egyszer nem volt olyan, hogy fent maradtam volna, pedig sosem állok fel/indulok el az ajtó felé, amíg meg nem áll a busz. De ha esetleg nem tud leszállni, mert nagy a tömeg akkor sem dől össze a világ, leszáll a következőnél, és megy egy megállót visszafelé...

2016. márc. 3. 22:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
47%
Ez nem leragadás hanem írsz egy hatalmas ökörséget és utána még véded is.
2016. márc. 3. 23:24
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Évek óta buszozok, 45 perces menet, csaknem tövig van a busz úgy állunk, még sem volt ehhez hasonló problémám. Szerintem túlreagálod az egészet - arról nem beszélve, hogy nem minden megálló van 100 méterre a másiktól.
2016. márc. 3. 23:31
 13/25 A kérdező kommentje:
De leragadás mert nem ez a lényeg de te nem bírsz elszakadni tőle, mellesleg te írsz ökörségeket.
2016. márc. 3. 23:31
 14/25 A kérdező kommentje:
#12 ahol én buszozok, ott az átlag távolság kb. 200 méter, amúgy nem mindig van ez, de ma pl. eléggé felhúztak ezzel.
2016. márc. 3. 23:33
 15/25 anonim ***** válasza:
74%
De, nálad ez a lényeg, hogy 1 minek lökdösődni amikor tele a busz/villamos/egyéb, amikor benne van, hogy tele van ergó biztosan megfogod lökni a másikat de persze nálad fuck logic, az meg külön nonszensz, hogy nem nagy szám továbbmenni 1 megállót. Ha ez így van akkor te miért nem mész körbe az egész vonalon iylenkor?
2016. márc. 3. 23:35
 16/25 A kérdező kommentje:
#15 a lényeg hogy minek lökdösődik ha egyébként se maradna fent, az már mellékes, hogy ha fent maradna, nem halna bele max. veszítene rajta 5 percet ami nyugdíjasoknál különösen nem nagy ügy, mivel úgy se kell munkába/iskolába sietniük de te nagyon ragaszkodsz ehhez az egy részlethez, ezekkel a "jaj, 1 megállót visszafele menjek, kinek nézel te engem?" szintű hozzászólásokkal.
2016. márc. 3. 23:43
 17/25 anonim ***** válasza:
83%

De fogd már fel, hogy azért mert ha egyszer eltervezem az utamat akkor igenis számít az, hogy mikor mit érek el főleg akkor ha netán már előtte dugóba vagy egyéb problémába ütköztem és már amúgyis sietős a dolgom, a nyugdíjasok pedig egyrészt azért nem akarnak fennragadni mert már annyira nem maagbiztosak mint a fiatalok és nem alkalmazkodnak ilyen gyorsan, másrészt ha már nagyon öreg akkor nem szívesen utazik többet a kelleténél.

A lökdösődésről meg akadj már le könyörgöm, mindenki mindig lökdösődik, ha tömegben van, mert egyrészt tömeg van másrészt pedig az emberek nagyrésze igenis megáll az ajtóba és nem képes egy tetves lépést tenni és ez bizony rendkívül idegesítő. Az, hogy van 1-2 normális aki leszáll azzal szemben bunkóság de mivel előre nem tudhatod így el kell fogadni. Én le szoktam szállni ha annyian vnnak de énis lökdösődök ha látom, hogy rácuppanak az ajtóra és nem képesek arrébb menni.

2016. márc. 3. 23:48
 18/25 A kérdező kommentje:
Jól van. Legalább most már értem mi járhat a fejében annak aki állandóan parázik leszállás előtt.
2016. márc. 3. 23:53
 19/25 anonim ***** válasza:
79%
Én meg kezdem érteni miért gondolja mindenki a Magyarokat értetlennek és bunkónak.
2016. márc. 4. 00:11
 20/25 anonim ***** válasza:
74%

a rendkívül nagyeszű, túlművelt kérdező talán megkérdezhetné a nevelésből elégtelenre vizsgázott felmenői közül az öregebbjét, milyen is öregnek lenni..ha egyáltalán beszél velük.

...na azok elmondják, és abból lehet következtetni..na jó, talán ez itt és most nem fog menni, de majd egyszer..

2016. márc. 4. 06:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!