Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért nem merek a buszon az...

Miért nem merek a buszon az emberekhez szólni?

Figyelt kérdés
Ha pl. kettes ülés van, és én ülök bent, akkor nem merek szólni, ha le szeretnék szállni, vagy ha én ülök kint, nem szeretek zenét hallgatni, hátha valaki mondani akar valamit, vagy le akar szállni...de ez olyan hülyeség.:D Lehet hogy előítéleteim vannak az emberekkel kapcsolatban, de ez egy idő után eléggé idegesítő.:D Kösz az értelmes válaszokat.
2010. márc. 31. 19:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
hjaj, ismerős :).... én ezért csinálom azt, hogy utolsónak szállok fel a buszra, hogy ne üljek belül... de ha mégis sikerül ablakhoz kerülnöm, akkor elég látványosan kezdek el készülődni, tehát elkezdek ficánkolni, meg elrakom a táskámba,ami épp a kezembe van, és akkor a mellettem ülő általában megkérdezi, hogy leszállok-e :)
2010. márc. 31. 19:25
 2/8 anonim ***** válasza:
68%

mitől félsz? miért nem mersz szólni?

Ha erre te se tudod a választ akkor általánosítsunk: visszahúzódó,magadnak való,gyáva vagy.

Ismerőseid/barátaid körében is szeretsz észrevétlen maradni?

2010. márc. 31. 19:41
 3/8 anonim válasza:
Nem igazán kell szólni, hanem készülődsz, felállsz és azt mondod, hogy elnézést. Ha a belső ülésen ülsz. Fülhallgatónak csak a felét dugd a füledbe, akkor a másikkal hallod, ha hozzád szólnak. Megértelek, ma már nem igazán beszél, beszélget, vagy társalog az ember a buszon. Lenne ugyan aktuális téma, ami mindenkit foglalkoztat, de ma már elmúlt a közvetlenség, és hellyel közzel a szólásszabadság is.
2010. márc. 31. 19:43
 4/8 A kérdező kommentje:

második válaszolónak:

Nem igazán jellemző rám, hogy gyáva, magamnak való vagy visszahúzódó lennék, csak valahogy nem bízom az emberekben, vagy hát, most nem tudom pontosan megfogalmazni. :D Lehet hogy már voltak rossz emlékeim ezzel kapcsolatban. Igazából az idegesít, hogy ha bárkihez szólok, vagy felteszek egy ártatlan kérdést ( persze utazással kapcsolatban:D Pl. leszáll-e vagy hasonló) rögtön támadóan válaszolnak, vagy megsértődnek. Lgalábbis úgy tűnik. Udvariasan is lehetne válaszolni. Nem tudom, érthető-e vagy átérezhető-e amire célozni próbálok...

2010. márc. 31. 20:09
 5/8 A kérdező kommentje:
És köszönöm a válaszaitokat ;)
2010. márc. 31. 20:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha te leakarsz szállni akkor szimplán elkezdesz felállni,és azt mondod ,hogy bocsi.

Te meg nyugodtan hallgass zenét,mivel ha leakar szállni ha nem nézel oda is megérzed,mert az ő lába a tiédhez ér.

Én jo csaj mellé nem merek sose leülni,mert félek esetleg,hogy büdös vagyok vagy valami,mert minden nap van fociedzés,de hülyeség,mert befujom magam:Snemtudom milehet.

Fő az önbizalom 19/F

2010. ápr. 1. 12:17
 7/8 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy az emberek már elvesztették minden reményüket. Mindenki feje felett ott lebeg a létbizonytalanság, hol előbb, hol később. Hát nem lehet csodálkozni.
2010. ápr. 1. 15:52
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Te beteg vagy, vagy sérült mentálisan. D

Talán süketnéma?

2010. ápr. 1. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!