Miért nem merek a buszon az emberekhez szólni?
mitől félsz? miért nem mersz szólni?
Ha erre te se tudod a választ akkor általánosítsunk: visszahúzódó,magadnak való,gyáva vagy.
Ismerőseid/barátaid körében is szeretsz észrevétlen maradni?
második válaszolónak:
Nem igazán jellemző rám, hogy gyáva, magamnak való vagy visszahúzódó lennék, csak valahogy nem bízom az emberekben, vagy hát, most nem tudom pontosan megfogalmazni. :D Lehet hogy már voltak rossz emlékeim ezzel kapcsolatban. Igazából az idegesít, hogy ha bárkihez szólok, vagy felteszek egy ártatlan kérdést ( persze utazással kapcsolatban:D Pl. leszáll-e vagy hasonló) rögtön támadóan válaszolnak, vagy megsértődnek. Lgalábbis úgy tűnik. Udvariasan is lehetne válaszolni. Nem tudom, érthető-e vagy átérezhető-e amire célozni próbálok...
Ha te leakarsz szállni akkor szimplán elkezdesz felállni,és azt mondod ,hogy bocsi.
Te meg nyugodtan hallgass zenét,mivel ha leakar szállni ha nem nézel oda is megérzed,mert az ő lába a tiédhez ér.
Én jo csaj mellé nem merek sose leülni,mert félek esetleg,hogy büdös vagyok vagy valami,mert minden nap van fociedzés,de hülyeség,mert befujom magam:Snemtudom milehet.
Fő az önbizalom 19/F
Te beteg vagy, vagy sérült mentálisan. D
Talán süketnéma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!