Mit tegyünk akkor ha a vonaton vagy buszon leül ugyanazon kocsiba egy tüdőbeteg TBC-s?
Figyelt kérdés
Ezalatt azt értem hogy ha hallanátok hogy köhög meg szürcsög mit tennétek?2011. szept. 30. 14:59
1/4 anonim válasza:
Jó messzire elkerülném, eltakarnám a számat-orromat és amint tehetem, azonnal kezet mosnék (ezért jó, ha van nálad kézfertőtlenítő zselé).
A köhögés és szörcsögés nem jelent egyébként feltétlenül TBC-t. Én is köhögös-szörcsögök, pedig "csak" asztmás vagyok.
2/4 anonim válasza:
Semmi nem tennék, mivel nincs meg aszakképzettségem, hogy ránézésre, hallásra megállapítsam valakiről, hogy TBC-s.
3/4 anonim válasza:
Sőt, hogy megnyugtassalak, egy TBC-s úgy is le tud ülni melléd, hogy nem is gondolod róla.
4/4 anonim válasza:
Úgy hogy soha nem utazok vonattal vagy busszal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!