Mi annak az oka, hogy a magyar vasúti közlekedés ilyen rossz állapotban van?
Figyelt kérdés
Naponta járok vonattal, és nincs olyan hét, amikor ne lenne legalább egy nap, amikor fél órát késik a vonat, de a 10/15 perces késések már szinte naponta előfordulnak. És akkor még nem beszéltem arról, hogy a kocsik belseje mennyire piszkos, büdös. Mégis elkérnek egy rakás pénzt az utazásért, közben vasúti a dolgozók meg nagyon alacsony fizetést kapnak. Akkor mégis hova megy az a sok pénz, ha a dolgozókat sem fizetik meg rendesen, és a vonatokat sem tartják karban rendesen? Szóval elsősorban az érdekelne, hogy mi ennek a problémának a forrása, és min kellene változtatni.2016. febr. 19. 12:21
11/13 anonim válasza:
Igaz én havonta 1x járok vonattal, eddig 1-szer késett a vonatom akkor is 15 percet. Budapestre szoktam menni 1 átszállással. Az első vonatom mindig tiszta(mellékvonal), 60-80-100 km/h-val megy a végállomásra. Viszont a második vonatnál szoktak lenni gondok a tisztasággal, meg a szagokkal, de 120 km/h-val 50 perc alatt Pesten van.
12/13 anonim válasza:
10-esnek
Az arcképes miért 2 millió/ év?
Úgy látom nem azt irtam.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!