Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A 80-as trolibuszra szoktak...

A 80-as trolibuszra szoktak felszállni ellenőrök?

Figyelt kérdés
Már nem emlékszem hogy arra a járatra ránk erőszakolják-e a jegy vásárlását. Egyszer talán utaztam a 80-as trolin de akkor csak pár megállót mentem most viszont 19-et kéne mennem. Azt hiszem nem első ajtós járat de ellenőrök előfordulnak rajta ?
2016. febr. 13. 22:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Vagy van vagy nincs, szerinted mégis ki tartja nyilván hogy van rajta vagy nincs?
2016. febr. 13. 22:30
 2/5 anonim ***** válasza:
95%

Már ne haragudj, de nem kicsit hülye a felfogásod: "ránk erőszakolják-e a jegy vásárlását". Szóval a BKV fegyvert tart a fejedhez, hogy igénybe vedd a szolgáltatásukat? Tudod, a világ normális felén az emberek ha igénybe szeretnének venni egy szolgáltatást, akkor eszükbe sem jut azon agyalni, hogyan lehetne megúszni a szolgáltatás díjának megfizetését. De gondolom te vagy az, aki legjobban szidja a BKV-t, mert piszkosak a járművek és ritkán járnak. Legközelebb majd gondolj erre. Kíváncsi vagyok, hogy mikor jutsz el arra a szintre, hogy a Tescóból fogsz lopni, hiszen azok is ránk kényszerítik azt a szokást, hogy a kosárba helyezett áruért fizetni kell.

Amúgy, hogy válaszoljak is: igen, lehetnek ellenőrök.

2016. febr. 13. 22:34
 3/5 Djjjozsiiiii válasza:
0%
A hónap első pár napjában szoktak lenni.
2016. febr. 13. 23:09
 4/5 anonim ***** válasza:
86%

Szoktak, hajjajj... Elég sokan használják ingyenes metrópótlónak, ezt a BKK is jól tudja, így nyilván fókuszban van.

De amúgy sem nagy üzlet manapság a bliccelés: oké, megúszol egy10000 Ft körüli kiadást minden hónapban, de ehhez hozzá is szoksz, nincs betervezve az, hogy néha viszont 16000 Ft-ot kell kifizetned pótdíj gyanánt. Így pénzzavarba kerülsz és végül rosszabbul jössz ki, mintha jegyet/bérletet vettél volna.

2016. febr. 14. 01:35
 5/5 anonim ***** válasza:
77%
Ha nem látják, akkor szabad lopni? Mert ezt kérdezed. Rossz hírem van, s még rosszabb: A metrót nem számítva - utasszempontból - random módom bárhol felbukkanhatnak. És legtöbbször közterületesekkel együtt a sok cserépedény miatt. 19-én még nem, de hamarosan sokkal többen lesznek.
2016. febr. 14. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!