Segítség! A Deák Ferenc téren hol tudok felszállni a hármas metróra?
Tudom, borzasztó nevetséges kérdés, főleg egy tapasztalt közlekedőnek, de én vidéki vagyok, és a kettes metróról a Deákon kell leszállnom. Nagyon rosszul tájékozódom, ezért lenne szükségem néhány eligazításra azzal kapcsolatban, ha leszálltam a metrótól, merre találom a hármas metrót. Nagyon megköszönném a választ! :)
egy felnőtt, bp-t nem igazán ismerő ember :)
A kèrdès feltevèse sajnos nem fedi a valósàgot mivel a Metro az àlltalàban az elhelyezkedèst illetően lent vagy a földkèreg alatt van tehàt
nem kell gèniusznak lenni hogy kitalàljuk hogy nem lehet fel szàllni arra ami lent van...tehàt a fogalmazàsilag nem megfelelő a felett kèrdès. Javaslom hogy esetleg ülj le szedd össze a gondolataidat es orientàlodjàl a kèrdèsre ès összegezve a mondanivalóját ujra
fogalmazva probàljad ujra fogalmazva leírni a kèrdèsed.
Abban a kultúrában és szocializációs környezetben, amiben mi itt Európában élünk, nem fér bele az átlag ember erkölcsi értékrendjébe egy ilyen eset felett komolyabb következmények nélkül eltekinteni. Ha
ettől eltérő felfogása van valakinek, az nem jóságnak, vagy intelligenciának, hanem devianciának számít. Hála istennek, a törzsközösségi társadalom színvonalát itt Európában sikerült kinőni, és ez együtt jár olyan hátrányokkal, hogy bizonyos viselkedésformát a többség nem fogad el természetesként.De minden esetben segiteni kell az arra ràszorulóknak hogy ne èrezzèk elveszetten magukat ebben a rohanó vilàgban a tàrsadalom kivetett perifèriàkban ahol szemet becsukta tovàbb lèpnek segitsèg nèlkül az arra ràszorúloknak. Segítsünk egymàsnak hogy màsok is segítsenek nekünk!
# 5/5 ma 05:22
- Leopold, vélemény?
- Ez a gyerek meg nem normális.
(Dolák-Saly Péter nyomán)
#5: " nem lehet fel szàllni arra ami lent van."
Mihez képest lent? A 2-esről kifejezetten FELszáll a 3-asra.
A metróra vagy földalatti ra mindig le kell menni mivel a föld szintje alatt van ami kivètel az Örs Vezèr tèri metró mert ott mielőtt kene ne a föld alá ott egy szintben megy a többi járművel tehát ott fel vagy àt szàll az utas a többi helyen a felszàllast illetösèg szerint le irànyba kell eszközölni mert tèves meggyözödèsböl negatív konzekvenciàt vontàl le a vàlaszbol! Semmi baj emberek vagyunk es sajnos emberek tèvednek mivel sajnos senki nem tökèletes ha ez a negatív konzekvencia levonàsa előfordulhat
Megkülömböztetet üdvözlettel Kazimir Ernő Nyugdijjas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!