Miért nem kötik össze a 6-os villamost a 61-essel?
Figyelt kérdés
De tényleg... Lenne egy körjárat, ami fél Budapestet ellátná, és a Moszkva téren semmit nem kéne építeni, a Körtéren lefektetni olyan 40-45 m vágányt...2010. márc. 28. 21:53
1/9 anonim válasza:
tényleg nagyon okos ötlet lenne egyébként, hát a választ nyilván a városvezetés tudja, de valószínű, hogy a Nokiás dobozokban átadott több millió forint legalább a felét fedezte volna.
2/9 anonim válasza:
Vagy a két pirincka lábikódon megteszed azt a pár métert.
3/9 A kérdező kommentje:
Jó, jó, hát nyilván vannak ennél sokkal nagyobb gondok, csak ez kerülne talán a legkevesbb pénzbe.
2010. márc. 28. 22:08
4/9 anonim válasza:
Ez már sokaknak eszébe jutott, többek között nekem is! Sajnos nem mi ülünk a parlamentben, meg a bkv székhában.
5/9 anonim válasza:
Szerintem azért nem teszik meg, mert 1. nem egyezik a járatsűrűség 2. mi lenne a villamosvezetőkkel? (elindulna reggel és csak menne körbe-körbe, nem tudna kimenni vécére sem egész műszak alatt.)
6/9 anonim válasza:
az ötlet jelenleg megvalósíthatatlan, mert ehhez át kéne építeni a 61-es megállóit, hogy beférjenek a combinok, ráadásul a 61-esnek kisebb a forgalma, tehát esetleg úgy lehetne, ha mondjuk minden második hatos menne körbe, de szerintem egy gyakrabban járó rövidebb villamos előnyösebb, mint egy ritkábban járó hosszú. tehát nem tudom. rossznak mindenesetre nem kifejezetten rossz ötlet, viszont a 4-es kosztolányiig vitele, ennél is logikusabb lenne. kár, hogy a sín elé metrókijáratot építettek
7/9 anonim válasza:
1, nem azonos a követés
2, nincs elég Combino (jó ez nem akadály mert a csatolt ganz is jó)
3, Ugye akkor kell valami az ellenkező irányba is
Amúgy minden második 6-os tényleg elég lenne körbe (6 és 6A számmal vagy aegyik irány 6 másik 61)
Aki meg írta hogy hogy megy Wcre a vezető. Azért egy tartózkodási végállomás így is kéne a vonalra ahol megvárja hogy megint elndulhasson. Bécsben ilyen volt 1-2 járat a Ringen. Azóta azok sem mennek már körbe körbe.
8/9 anonim válasza:
Londonban van iyen körjárat, igaz, az metró. Ott is csak körbe-körbe mennek. Úgy lehet eligazodni rjta, hogy kiirják a következő megállókat.
9/9 anonim válasza:
Ez jó ötlet, bizonyára túl egyszerű lenne. És nem megvalósithatatlan, mert végülis villamos van elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!