Üdv! Hogyan tudok eljutni Budapestről Nádudvarra a lehető legegyszerűbb módon? (Autó nem opció)
Figyelt kérdés
2016. jan. 25. 23:33
1/10 anonim válasza:
Egy átszállással, Hajdúszoboszlóig vonattal, aztán busszal:
(bár buszok mennek Debrecentől is, de egy nap csak egyszer).
2/10 anonim válasza:
Elmész vonattal Püspökladányig, Kabáig vagy Hajdúszoboszlóig (időponttól függ), onnan busszal, bár Hajdúszoboszlón messze van a buszállomás a vasútállomástól, ezért inkább Püspökladánytól és Kabától nézz buszt.
3/10 anonim válasza:
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat :)
2016. jan. 26. 08:09
6/10 anonim válasza:
Aki Kaba közösséget írta, ő árulja már el nekem, hogy hol van közvetlen vonat Bp.-ről? Mert nekem csak átszállással írta ki.
7/10 anonim válasza:
Budapest-Nyugatiból induló Záhonyig vagy Debrecenig közlekedő gyors és személyvonatok megállnak Kaba állomáson.
8/10 anonim válasza:
Oké, de te ezt hol találtad a menetrendben?
9/10 anonim válasza:
A sebesvonatok mindenhol megállnak Ceglédtől Záhonyig, Kabán is. Az Elvira nekem kiírta a találatok között.
10/10 10 deka farhát válasza:
Minden páros óra 28. percében indulnak a záhonyi sebesvonatok Pestről, nézd csak meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!